Todella huono0, lue mitä matkailijat sanovat: Suodatinsuomi, päivitetän luetteloa. Elämyspäivä: huhtikuu 2017, arvosteltu. Voit validoida heidät käyttämällä raitiovaunulla olevaa koneita tai ostaa lippuja raitiovaunulla (tarvitset rahaa).Lisä Elämyspäivä: elokuu 2018 Arvosteltu. Syyskuuta 2017 matkapuhelimen kautta. Elämyspäivä: elokuu 2018 Arvosteltu. Vankilassa voi vierailla vain osallistumalla opastetuilla kierroksille. Todella huono0, matkailijatyyppi, perheet, pariskunnat, soolomatka, liikematka. Sinä käydän parin tunnin matkan pässä toimistosta välimuistitiloihin soluihin, se on hiljainen silmäkokemuskokemus, jossa luulisi maan uudelleenrakentamisen toisen maailmansodan vaikutusten seurauksena. Saksankieliset oppaat

Hieronta ei seksi helsinki escort

ovat usein vankilan entisiä vankeja.

Tunsin kovin nöyräksi ja kiitollisena, että minulla oli parempi käsitys historiasta, jota emme saa unohtaa!!Lisä Elämyspäivä: elokuu 2018 Arvosteltu. Vankila on hieman syrjässä, mutta on helppo pästä Alexanderplatzista M5-raitiovaunulla ja käydä kadulla tien pällä pysähdyksestä, josta päset pois ja siellä on Lidl-kauppa vastapätä vankia, mikä on kummallista. Oppaina entisiä vankeja/heidän sukulaisiaan. Paikka hieman keskustan ulkopuolella, mutta helppo kuitenkin löytä: sä Elämyspäivä: elokuu 2016 Arvosteltu. Elokuuta 2016, stasi vankila Ehdottomasti käymisen arvoinen! Kierros oli vain 6 aikuiselle, ja se koostui museon sisänpäsystä ja 2 tunnin kiertueesta vankilaan. Lokakuuta 2017 matkapuhelimen kautta.


Beste hookup sex omrader suomi


Englanninkielinen opas oli ihan mainio ja kierros kesti 1,5. Meitä kiehtoi seinä ja kuinka hiljattain se putosi jne. Opastettu kierros oli mielestäni liian pitkä, yli 90 minuuttia. Osittain ehtisöity Stasin tutkintavankila, jonne päsee käymän vain opastetulla kierroksella. Tämä saattaa olla erilainen muina päivinä. Se olisi pitänyt olla lyhyempi. Elämyspäivä: lokakuu 2016, arvosteltu. Englanninkieliset opastukset pari kertaa päivässä (ensimmäinen aamulla klo.30) ja päsylippu aikuisilta vain 7 eur. Kannattaa tarkistaa englanninkielisten kierrosten ajankohdat kohteen nettisivuilta, näitä järjestetän vain 1-2 kertaa päivässä. Sitten tulimme tänne, täydellisen silmäkokemuksen. Kiertueelta puuttuvat Stasi-vakoilun tekniset osat, tiedostot, matkat, luettelointilaitteet jne., Mutta silti erittäin mielenkiintoinen paikka nähdä. Tätä voit käyttä voimassa olevan lipun kanssa samalla tavoin kuin AB-maan alla. Opas oli alan asiantuntija, joka tarjosi todella hyytävä tietoa käytetyistä käytännöistä. Elokuuta 2018 erinomainen paikka vierailla Täynnä historiaa, tämä paikka on hyvin näkemisen arvoinen. Vankien elämä tulee selkeästi esille ja kierros valottaa myös DDR:n aikaista raha strippareita punaiset hiukset valtakoneistoa kokonaisuutena. Haluaisin todella suositella menemistä - se on hämmästyttävä hinta ja oli paras kiertue menimme Berliinissä. Mielenkiintoinen kiertue, jos se kuulostaa sellaiselta asialta kuin haluat, niin sä Elämyspäivä: elokuu 2018 Arvosteltu. Elokuuta 2018 Ainutlaatuinen tulevaisuus Vaikka tämä ei ole kaikkien kuppi teetä, tämä vierailu on varmasti yksi, joka tuo kotiin KGB: n mukaisen elämän todellisuuden tässä stasi-vankilassa. Opas kierrättä ympäri vankilaa kertoen samalla paikan historiasta ja tapahtumista. Valaiseva aikamatka DDR:n aikaan, mieleenpainuvin kohde Berliinin matkallani. Kiertue tuntui totta ja vankila on sellainen kuin se oli, kun se suljettiin. Kiertue koostui 30 minuutin leikkeistä ennen (lyhyt historia) ja 1 ja puolen tunnin kävelymatkan vankilaan ympäri. Syyskuuta 2018 Kiehtova näkemys Itä-Saksasta Hieman pois, mutta hyvin vaivan arvoinen, olimme onnekkaita, että hotelli oli vain 10 minuutin raitiovaunulla vankilasta. Matkalla siellä: Uskon, että raitiovaunu on paras tapa Berliinin keskustasta. Huhtikuuta 2017, mielenkiintoinen opastettu kierros vankilassa. Olimme englantilaisessa kiertueella nuorella paikalla, jonka englanti oli erinomainen, muita saksalaisissa retkeissä oli entisiä vankeja, joilla meillä oli pieniä vuorovaikutuksia, kun kävelimme ympäri maailmaa, jos voit puhua saksalaista pästä eräseen näihin matkoihin tarinoiksi kuulosti kiehtovaa (yhdellä oppaalla, joka osoitti ihmisille luodinleikkaukset, joissa hänet ammuttiin mikä. Saapuessasi voit katsella elokuvaa noin 20 minuutin ajan tai antaa sinulle hyvän käsityksen siitä, mitä tapahtui!!! Elämyspäivä: helmikuu 2016 Arvosteltu.